O podjetju

 

 

 

 

 

 

 

Bioresonanco sem prvič srečala leta 2005 in sicer je bil moj mlajši sin alergičen na več osnovnih živil. Življenje s to alergijo je bilo precej oteženo, saj sin ni smel jesti skoraj ničesar, kar je običajnega na naših jedilnikih. Terapije z bioresonanco mi je priporočil zdravnik. Sama, moram priznati, sem bila zelo skeptična v uspešnost teh terapij. Ker pa starši ponavadi za otroke naredimo vse kar lahko, smo po prvem pregledu, s terapijami nadaljevali in sin je po 10 terapijah lahko jedel vsa živila razen krompir. Tega je začel jesti šele pri 4 letih.

Dejstvo, da so sinove alergije po bioresonančnih terapijah izginile, me je spodbudilo, da sem končala šolo za bioresonanco in Srednjo zdravstveno šolo v Celju.

Po končanem šolanju, sem pridobila licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti, ki jo izdaja Ministrstvo za zdravje.

Nenehno me  žene, da bi spoznala in se naučila še kaj novega. Novo znanje hitro vključujem v svoje  terapevtsko  delo, prav tako ga rada delim med terapevtskimi kolegicami.  Po uspešnem ozdravitvi svojega sina, predvsem pa zaradi  dejstva, da terapija ni povzročala bolečin mojemu sinu, je želja po razvoju tovrstne terapije še toliko močnejša.

Komentar

  • admin

    05.07.2011 at 19:54

    Bioresonanca je resnično neboleča in učinkovita metoda!

Pustite komentar

You must be logged in to post a comment.