Bioresonanca BICOM

Kaj je bioresonančna terapija ?

Bioresonančna terapija je nežna terapija, brez stranskih učinkov, ki je podprta z delovanjem aparata BICOM OPTIMA. S pomočjo nihanj spodbuja človeško telo k samozdravljenju.

Človeško telo oddaja različna elektromagnetna nihanja: celice, tkivo, organi imajo vsak svoje specifično nihanje. Ta specifična nihanja so med seboj povezana in se medsebojno dopolnjujejo in vplivajo ena na drugo. Skupaj tvorijo spekter nihanj posameznega človeka. Nihanje zdravega človeka ima drugačen spekter nihanj kot bolan človek.

Telesu škodljive snovi (alergeni, bakterije, virusi, glivice, paraziti, amalgam in druge težke kovine, cepiva) motijo zdravo nihanje človeka. Ta škodljiva elektromagnetna nihanja se preko vzorčnih ampul vnesejo v aparat, ki jih aparat inverzno obrne in preko modulacijske elektrode prenese v telo. Z bioresonančno terapijo krepimo samoozdravljenje in imunski sistem.

Zgodovina BIORESONANCE

Že v sedemdesetih letih minulega stoletja je imel nemški zdravnik dr. Morell zamisel, da bi za terapevtske namene porabil elektromagnetna nihanja iz telesa pacienta ali iz različnih substanc. Povezal se je z inženirjem Raschkejem in razvil napravo, ki jo je poimenoval MORA – aparat (po Morell Raschke). Zamisel se je razvijala in se združila s hitrim razvojem računalniške tehnologije – dobili smo napravo BICOM (BIO-COMmunication). Nova terapija je postala znana kot bioresonanca oz. terapija z bioinformacijo.

Terapija z napravama BICOM 2000 in BICOM OPTIMA se je uveljavila v Evropi in je državno priznana v državah EU.

Kako podpiramo delovanje bioresonančne terapije?

V času trajanja terapij je potrebno piti veliko vode z nizko vsebnostjo mineralov in rudninskih snovi. Dnevno je potrebno piti vsaj 1,5 l do 2 l vode.

Prav tako 6 ur pred terapijo in 6 ur po terapiji ni dovoljeno piti alkohola in kave.

Priporočljivo je, da se v času terapij z bioresonanco izogibate uživanju svinjskega mesa, ker ta zelo obremeni limfni sistem.

 

Pustite komentar

You must be logged in to post a comment.